Våra tjänster

Däckskifte

Däckskiftet eller däckbytet är inte ovanligt att man göra själv. Har man rätt utrustning, gott om plats och gillar att bli smutsig så ordnar man det på en timme ungefär. Vill man däremot  ta en kopp kaffe i vår lounge och luta sig tillbaka medan det blir professionellt utfört till en prisvärd peng så erbjuder vi däckskifte, däcktvätt och däckförvaring.

Lagar punktering

Dagens däck är betydligt bättre än var de var förr men trots det så kan oturen vara framme och man får punktering. Vi hjälper dig med att besiktiga däcket och ifall det går att laga så monterar vi av hjulet, märker upp skadan och tvättar däcket, släpper ut luften och monterar av däcket från fälgen, sedan repareras skadan och däcket monteras igen på fälgen och man fyller på luft. Sedan balanseras däcket igen innan det monteras tillbaka på bilen.

Balansering

Ifall din bil vibrerar och du känner en obalans i bilen så är det mycket möjligt läge för en balansering av dina däck. Med tiden så kan däcken behövas balanseras igen pga slitage eller att en vikt lossnat från ett däck.

Däckförvaring

Enkelt och bekvämt med däckförvaring hos oss. Vi förvarar dina däck under optimala förhållanden efter att vi skiftat dina däck med rätt styrka – inte för löst och inte för hårt. Innan de förvaras under säsongen (upp till 8 månader) så tvättar vi både däck och fälg samt kontrollerar mönsterdjupt och eventuella skador.

Däckförsäljnig

Bra däck är a och o oavsett om det gäller sommardäck eller vinterdäck. Vi hjälper dig med ditt däckval efter att vi analyserat din däckprofil. Då vi är en oberoende däckleverantör så baseras vår rekommendation på testvinnare och välkända varumärken där vi har ett stort urval av däcktyper och dimensioner i alla prisklasser.

Fälgförsäljning

Gör din bil ännu snyggare med aluminiumfälgar från ett brett urval av olika modeller och välkända märken. Vi erbjuder fälgar till dina däck för både sommar och vinter som skulle bli toppensnygga på din bil.